Friday, May 21

FeedBurner

[Sila lihat bahagian kanan yang ada "Tidak Mahu Ketinggalan Info Terkini Rx5?"]


Ada yang dah cuba. Ada yang belum.
Entri kali ini khas kepada yang belum.
Rugi la kalau korang tak manfaatkan kemudahan ni.



Apa kelebihan FeedBurner ni?

1. Entri blog baru terus masuk ke inbox emel
2. Tak memerlukan bayaran (Free)
3. Automatic (lepas dah subscribe, goyang kaki je)


Step by step how to subscribe your email to this FeedBurner:-

1. Insert your email into the box provided.
eg: lovastatin20mg@gmail.com

2. Click subscribe button under the email box.

3. Email Subscription Request window will appear just like this.




4. After follow instruction.... this will appear.



5. Open your email. Click at the link given.



6. Email subscribtion confirmed!

1 Comments:

Salahuddin Harith on May 23, 2010 at 10:23 AM said...

terima kasih syahrir.

sekali lagi feed burner ni membantu..selalu ramai daripada kita akan buka email. feed macam ni memang baik..

 

Followers

Fortified Fraternity Copyright © 2009