Monday, September 28

Draft for End Sem Examination 09/10

*****

Buat masa sekarang,
Nilah jadual final exam kita
Sape yg nak bagi cadangan, pertanyaan or sumbangan
Sila buat sebelum esok
Nak hantar dah kat Kak Wan esok ni (29 Sept 2009)






*****

4 Comments:

Syahrir bin Zaini on September 28, 2009 at 3:33 PM said...

Ada perubahan sikit setakat ni...
PE tukar dgn OTC... atas cadangan ramai

Anonymous said...

ok la kalo pe tkr ngan otc, sbb 1 week tu mcm ringan sgt plak nnt.
tp 2nd week tu kalo ble jarakkan QA jd hari sabtu ke lg cantek, hehe. tu pon if possible la, kalo ssh xpela, ok je kot

Syahrir bin Zaini on September 29, 2009 at 10:18 AM said...

Esok lak kena bincang dgn kak wan and semua wakil batch...
Sbb ada prob sikit
UNGS dah fixed tarikhnya tapi tak include dlm jadual tu
Ada external examiner for BMS nak datang, kita kena ikut masa diorang
So, cadangan masih boleh diterima

izzati said...

syahrir, sy cdgkan PT naik first week. wat first day exam lalu. fisrt week cam kosong sgt, then 2nd week mula lah byk2. try ah tukar ek. tq.

 

Followers

Fortified Fraternity Copyright © 2009