Thursday, March 4

Itinerary to National Zoo Kuala Lumpur


















Assalamualaikum wbt.

Mohon ampun dan maaf di atas ketidakupayaan kami sebagai penganjur sukarela dalam meneruskan program ke Veterinary Research Institute + Zoo Taiping + Bukit Merah Laketown Resort. Faktor utama tergendalanya program ini ialah BAJET + KENAIKAN.

Justeru cadangan asal Prof Abbas perlu diteruskan atas usaha Prof Abbas untuk memberikan pendedahan kepada para pelajar tentang rawatan dan ubat-ubatan yang digunakan ke atas haiwan.


Program name : Animal Care Educational Visit 2010
Venue : National Zoo Kuala Lumpur
Date : 5th March 2010

Itinerary

430am : Gather in front of CF sister
445am : Depart
615am : Subuh prayer at Temerloh RnR
630am : Breakfast
945am : Arrive at National Zoo
950am : Settle payment for entrance and Education programme
955am : Walk to the Kancil classroom
1000am : Introduction to Zoo Negara, Function of Zoo Veterinary Hospital
1015am : Introduction to Veterinary Pharmacy
1020am : Q & A session
1100am : Group photo
1115am : Tour at the hospital
1130am : Feedback
1145am : Adjourn

1245pm : Lunch and Jamak Prayer
200pm : Light and easy at National Zoo
300pm : Multi animal Show
500pm : Depart to IIUM
930pm : Arrive.

What should we do there?
1. We should divide us into a group of 5 with consist of 1 sister and 4 brothers.
2. Know about dispensing drug to animal.
3. Know about common zoonotic diseases.
4. Know about food and nutrition.












For your information the fees for this SCIENTIFIC EDUCATION SEMINAR is
RM54 per head.

Thus, because the budget is very limited we would like to collect
RM7 per person.


Next is the transportation matters.

IIUM VAN

1. Prof Abbas
2. Ali
3. Hadi (Contact person)
4. Hanis
5. Syaza
6. Ainna
7. Fatihah
8. Haziah
9. Naziha



KOP VAN

1. Faiz
2. Shahmin
3. Syahrir (Contact person)
4. Zulsairi
5. Raja
6. Asyraf
7. Latfi
8. Khairul
9. Ezzad
10.Solah

Own Transport

1. Muzani
2. Azwadi
3. Syafiq
4. Judin
5. Jus

Thank you and I hope that all of u will benefit from this visit. For any inquiries, please jangan segan silu to contact me!

Wassalam.

3 Comments:

Syahrir bin Zaini on March 4, 2010 at 9:58 PM said...

attire camne?
lagi, prof abbas harap kita boleh buat report ni dgn lebih baik...
hantar within 1 week
More detail:
- route of administration of drug given to animal?
- why oral, and why injection, etc
- apa2 lagi lah soalan yang relevant

* Dia tak nak kita bazirkan masa bangun kul 4 pagi utk lawatan yg suka-suka je

* This is seriuous matter

Syahrir bin Zaini on March 4, 2010 at 10:01 PM said...

haa... satu lagi nak tnya korang
kat aku ada 3 set nota vet yg dah difotostat
rasa perlu ke aku bg korang esok pagi
sebelum bertolak?

azwadi kamarudin on March 4, 2010 at 10:54 PM said...

Attire :

ISLAMIC CASUAL...thanx

 

Followers

Fortified Fraternity Copyright © 2009