Saturday, April 25

Panas! COHSAS '09 @ Sinar Harian hari ini!



Bagi yg tak berkesempatan untuk membeli Sinar Harian (Pahang)...
Nah, muka Raja masuk paper tu!
Haha :D ....

Alhamdulillah akhirnya berjaya gak mengharumkan nama UIA walaupun ada beberapa kesilapan info dalam artikel akhbar tu.
Terima kasih kepada semua yg menyertai dan yg memberi sokongan.

6 Comments:

I-Tilmiz on April 26, 2009 at 11:22 AM said...

Nampaknya urusniaga saham melonjak naik...kaunter untung mengatasi rugi

izzuddin said...

alhamdulillah

'misi' dan 'objektif' tercapai...

Ibnu Hasan on April 27, 2009 at 10:56 AM said...

din, dalam betul maksud nya 'misi'.. haha hanya sebahagian yang memahami..

Ibnu Hasan on April 27, 2009 at 11:11 AM said...

cohsas menemukan aku dengan Pak Mili Pias, Pak Karim, Pak Abash. Adik-adik seperti Ashirin, Ikbal, Japri, Zabidin dan ramai lagi. Memang pengalaman yang menarik especially jumpa Pak Mili Pias, abang kpd Pak Abash (ayah angkat Presiden Ipha)..

cohsas turut mengembangkan sayap kelab underground, COC. bak kata sorang tu, apabila ----- berleluasa..

cohsas turut mengenalkan sikit sebanyak junior first year yang turut serta.

overall, cohsas ni penat tapi best.. good job everybody terutama pihak atasan seperti PM, Abang raja dan bala tenteranya..

shifaa on May 6, 2009 at 5:53 PM said...

Cohsas best..shahmin, what is COC stands for?curious plak..haha

btw, shahmin are you sure itu je org2 yang kamu jumpe di pos pantos?xkan xde amek2, tenek2 yang berkenan di hati?? ;p

Shahmin Hasan on May 8, 2009 at 10:51 AM said...

shifaa', CAC tu cardioacceleratory centre.. COC tak leh bgtau.. haha penyertaan terhad kpd mereka yg tertentu je.. sori2.

amek2, tenek2 ?.. ade yg berkenan tapi... haha tak de la. banyak lagi tugas sebelum pecutan solo di 'slow' kan oleh si dia..

haha macam karut je..

 

Followers

Fortified Fraternity Copyright © 2009