Sunday, November 15

Important: Report syrup kembali menghantui

Assalamualaikum semua. Ni Dr Farah ada email me about this.

Salam my dear students,

I am sorry, whether you guys believe or not, I still have not received syrup reports from the student ID listed here. PLS SUBMIT OR RE-SUBMIT BY 20TH OF NOV 2009, BY HARD COPY OR THROUGH E-LEARNING. Submission to my email will not be entertained. tqvm

0610819

0611230

0611839

0162109

0612244

0613498

0613675

0614593

0614676

0614965

0615243

0616386

0616763

0618313

0618876

0619303

0512171

So, tunggu apa lagi. Jangan biarkan Dr Farah tertunggu tunggu.

Ok, semoga terus bersemangat untuk meneruskan baki paper kita.


4 Comments:

Salahuddin Harith on November 15, 2009 at 10:05 AM said...

aik...kenapa pulak saya punya matric no ada di kalangan orang yang tak hantar...kenalah print balik report syrup ni...betul ke ni wadi...yang listed ni yang tak hantar atau yang dah hantar?

azwadi kamarudin on November 15, 2009 at 10:34 AM said...

yang tak hantar lah jang oi... aku copy paste email dr farah tu.

microglia on November 15, 2009 at 12:00 PM said...

post sblm ni(oleh solah) kata reportku dh selamat diterima...
huhu..tak per lah..resend semula...
tq pd TK sebab 'alert'kn :)

azwadi kamarudin on November 16, 2009 at 2:23 PM said...

Dr Farah said

salam,
ni list yg terbaru.

list lama- saya download n jot down the name according to either the account of the person or the file's name, not yet open the document at that time. so, bila dah open doc to mark, i just realise that nama doc tak sama dgn nama account e-learning- itula psl nye.

no worries, i'm aware about some of you that submit a few files for their friends simultaneously but only 1 or 2 doc had been successfully uploaded. Actually, u hv to adjust the number of files allowable for uploading, otherwise it will simply overwrite the previous uploaded file. .no marks will be deducted for submission by 20th Nov.

TQVM

 

Followers

Fortified Fraternity Copyright © 2009