Tuesday, November 24

Video for AGD

Salam to all....

I would like to propose my idea for our coming Annual Grand Dinner next semester.
It's about making a video to show in that event.

The details are as below:

Theme:
4 years learning in Kulliyyah of Pharmacy IIUM Kuantan Campus

Aim:
To conclude academic and co-curricullar activities for 4 years of study

Objective:
To make batch contribution to our Kulliyyah
(even after AGD, this video will also be useful to promote studying Pharmacy in IIUM)

Method:
Making 10-15 minutes drama acted by all of us

Design:
Make video shooting little by little from beginning of next semester

Conclusion:
Some post should be filled to make this a reality...
The vacancies are:
1. Script writer (Penulis skrip)
2. Director (Pengarah)
3. Cameraman (Jurukamera)
4. Multimedia designer (Pereka multimedia)
5. Actor and Actress (Pelakon)
6. Others that are reasonable...


P/S: Jika tiada respons sehingga habis cuti ni (6 disember 2009), peluang ini akan dibuka kepada batch lain.... to put this project under IPhA...

So, segeralah memberi idea anda terutamanya kepada penulis novel dan penulis cerpen tegar sekalian :P

5 Comments:

hanisuia on November 26, 2009 at 12:28 PM said...

nak jd pelakon boleh tak? hehehe

aku on November 26, 2009 at 3:01 PM said...

xleh

Anonymous said...

xle la camtu syahrir, kne diskas kat klas dlu.
kalo due date 6dec mne sempat.
x sume org bkak blog ni n tau psl bnde ni.
x sume org dok bkak tenet tiap ari.

kalo da diskas kat klas nnt n dpt kate spakat nk trime x, bau la buat action sterusnye.
trime kasih...

::Guess::

haziah on December 2, 2009 at 3:51 PM said...

hurm~ haha aku xleh nk byg la ape yg ko cdg kn ni syahrir~ tp don't rush things out~ b4 6 dec~ hurm~ cepat sgt tuh

Syahrir bin Zaini on December 2, 2009 at 5:15 PM said...

Haha...
Korang tak dapat tangkap ke maksud aku
"Jika tiada respons..."

Bila ada org komen kat post ni je
Maksudnya ada lah respons
\/
cb "Peace" :P

Mmg pun nak letak bwh projek batch

Basically...
1. Video ni sbg multimedia presentation utk AGD
2. Pastu, bole gak guna oleh kulliyyah or ipha utk promote pharmacy uia --> utk budak sekolah, matrik uia or public (bila ada program visit, career talk or CORP)

So, jadilah "serampang dua mata"
Tak paham lak istilah ni?
Tanyalah kepada mereka yang paham... ;D

 

Followers

Fortified Fraternity Copyright © 2009