Friday, January 8

Suggested Midsem Timetable




Kronologi:


1. Rabu, 6 Jan 2010, mlm
IPhA sent suggested timetable kepada wakil2 kelas


2. Khamis, 7 Jan 2010, pagi
wakil kelas y4 modified sikit untuk bolehkan cuti hari selasa

IPhA respons ada prob dgn subjek y2 klu ubah camtu


3. Khamis, 7 Jan 2010, petang
wakil kelas y4 modified lagi dengan mencadangkan lebih banyak perubahan kepada semua year


4. Khamis, 7 Jan 2010, malam
IPhA respons year lain nak stick dgn jadual asal


5. Jumaat, 8 Jan 2010, pagi
wakil kelas y4 ubah beberapa subjek y4 yang overlap dgn subjek junior yang ada y4 repeat
MAKA TERHASILLAH JADUAL SEPERTI DI ATAS

So, Apa Yang Perlu Korang Buat?

- Cek lagi kalau ada yang overlap, tertinggal or apa-apa lah
- Bagi tahu cadangan perubahan kat SYAHRIR BIN ZAINI sebelum 12.30 tgh hari ni, (Jumaat, 8 Jan 2010) inform directly, TAK NAK trough emel, ym or blog. Sebab lepas ni susah nak online.
- Pastu, jadual ni akan diberi kepada IPhA untuk dihantar kepada Kak Wan (Petang ni gak)

1 Comments:

Syahrir bin Zaini on January 8, 2010 at 4:08 PM said...

Korang boleh tengok latest changes on the time table kat blog batch 3rd year

http://iiumrx6th.blogspot.com/2010/01/pasal-midsem-exams.html

 

Followers

Fortified Fraternity Copyright © 2009