Friday, July 10

Kita dapat adik baru dengan rumah baru

Usai Ta'aruf Programme 2009 / 2010;

93 pelajar farmasi tahun 1 telah mendaftarkan diri masing-masing.
11 lagi akan mendaftar isnin ni, 13 Julai 2009, insyaAllah.


24 Brothers first year pharmacy (Batch Leader: As-syafiq)


69 Sisters first year pharmacy (Asst Batch Leader: Nurul Huda Idris)

Rumah baru kita (admin ofis ada kt tingkat 1)

Kalau naik ikut tangga yg ada kereta tu, pergi ke arah kanan (admin ofis)


Kalau ikut tangga ni lak admin ofis belah kiri, dean ofis belah kanan

Jalan menuju ke dean ofis
Setakat ni, maklumat yang diketahui:
- Kelas semua tingkat bawah (tak perlu naik tangga)
- Sebelah cafe
- 4th year belajar dalam audi
- Year lain belajar dalam lecture hall
- Bilik lecture ada kt area tingkat 4 dan 5 bangunan KOP ni



9 Comments:

Jepah on July 10, 2009 at 3:12 PM said...

da x jumpe la dak2 farmasi lepas ni... huhuhu...

Mohd Muzani Hasbullah on July 10, 2009 at 3:17 PM said...

Ramai jgk junior ye....Apepun, KOP memang mantap la. Bersedia utk dimanipulasi dlm photoshop haha

amin mansor said...

ramai jgk junior. harap2 lab pun besar jgk la.hehehe.. muzani, apa lg, xnak wat wallpaper KOP?heheh.

Syahrir bin Zaini on July 10, 2009 at 10:57 PM said...

Updates terbaru:-

Auditorium, tempat 4th year belajar; belah kiri bangunan (1 level dgn ofis)

Cafe lak belah kanan bangunan (level bawah ofis)

Cafe mgkn tak buka lagi isnin ni. so, dinasihatkan bawa bekal sendiri, kalau taknak jalan jauh ke cafe kom...huhu..

Level 2 dan 3 lab utk undergraduate

Syahrir bin Zaini on July 10, 2009 at 10:59 PM said...

Lupalak,

Ada extra first year baru datang
Diorg direct intake yg buat A-level dgn Ausmat b4 ni.

5 laki 8 pompuan

So, total lebih kurang 100 lebih gak la...

shamel on July 11, 2009 at 10:32 AM said...

gile grand ah blaja kat audi. Tapi audi KOP tak besar sgt. KOS punye cool lg. Tp syukur r kan..

azwadi kamarudin on July 11, 2009 at 10:40 AM said...

ni kna standby beli sweater ni... blaja kat audi la katakan..mesti sejuk bangat nih..hehe

x sabar nak masuk kulliyyah baru.. mesti korang dah seminggu expert round2 KOP daripada aku yg kna masuk lewat ni... hehe.. nway tq syarir 4 d info

Mohd Muzani Hasbullah on July 12, 2009 at 9:57 AM said...

Baru lepas pi tengok KOP...foyer memang mantap...ala2 Kuantan Parade pun ada. Very nice untuk exhibition and common area. Mcm2 bleh buat rasanya. IPhA boleh rebranding byk menda dengan KOP baru ni.

shafiqrahman on July 12, 2009 at 11:22 PM said...

Wah..beruntung nye students pharmacy, masing2 dah ada bangunan sendiri. besar pulak tu..

syukur kan?

 

Followers

Fortified Fraternity Copyright © 2009