Friday, December 4

Jadual week 1 - 3 (Y4S2)

Suasana sepi. Baru hari ini cuaca cerah. Sebelum ini tak berhenti-henti hujan kat kuantan ni. Kedengaran sayup-sayup suara makcik 'cleaner'. Maklumlah, dah nak dekat pukul 4.00 petang. Waktu ini lah diorang nak kemas-kemas balik. Dalam perjalanan menuju Auditorium KOP, kelihatan beberapa notis baru ditampal bersebelahan pintu.




Setelah mendekati, barulah jelas kelihatan jadual untuk semester baru. Final semester.
Penting untuk week 1. Hari jumaat ada briefing SPA. Interview mungkin bulan 2 berdasarkan maklumat dari kak wan. Tapi, lebih selamat kalau boleh bawa awal-awal dokumen utk interview seperti:
1. Sijil original - akademik dan kokurikulum
2. Surat beranak original
3. Gambar pasport yang macam zul tulis dalam entri sebelum ni.


Week 2 lak penting nya ada Pharmily day masa weekend tu. So, harap semua boleh hadir utk program terakhir bersama semua batch ni.



Week 3 jumaatnya cuti. So, masa ni kot senang sikit kalau nak balik rumah. Tak taulah kalau ada program apa lak weekend tu.

4 Comments:

Salahuddin Harith on December 5, 2009 at 10:57 AM said...

masa interview SPA ni, kena bersedia dari segi soalan-soalan yang berpatutan untuk ditujukan

contoh macam, macammana elaun kritikal tu punya citer...nak sambung belajar lagu mana lepas ni, dan macam2 lagi..

terima kasih syahrir atas pesanan bawa dokumen tu..

aNeA_hAyATi on December 5, 2009 at 4:33 PM said...

thanks syahrir :)

ray said...

mekaseh bnyk syharir!

haziah on December 6, 2009 at 12:29 AM said...

hurm~ family day week 2 ke?? huhu week tu ade tonamen inter U utk uni pantai timor kt udm~ hurm~ xdapat nk join da~ huhu~ harap postpone kahkahkah :P

 

Followers

Fortified Fraternity Copyright © 2009