Saturday, December 5

Yahoo Gp. Untuk Kita Aje


Click to join iiumrx5

Click to join iiumrx5

Assalamualaikum, semua rx5. Terima kasih kerana menjadikan blog ini sebagai pilihan pelayaran anda di alam maya.

Seperti yang terbentang di atas dan di midwidget, ada simbol yahoo group di situ...silalah join ya untuk kemudahan di masa hadapan.

Dah join, sila klik bahagian database dan isilah butiran peribadi anda.

Apa kelebihannya?

Contoh:

Mr Johan nak kahwin tahun hadapan tak perlu dah nak minta semua orang punya alamat n no tel. Semua ada kat yahoo group. Pehtu, dia boleh upload kad kahwin kat situ bagi orang yang nak pi download.

Mr. Syarafi. eh silap-silap. Mr. Syahrir duk rajin buat Blues Clues. Haaa, senanglah beliau untuk melaksanakan tugas-tugas berbakti dengan berkongsi invention2 yang berguna untuk kita semua.

p/s: Mr Johan hanya contoh. Tidak bersangkutan dengan hal peribadi beliau.

4 Comments:

aNeA_hAyATi on December 5, 2009 at 3:30 PM said...

hahaa..sOlah..dlm byk2 nk jugak amik name jOhan..

ray said...

solah mmg nk smpikn on bhalf of john tu anea..

IM6 14F said...

btul tu..

dah johan malu, solah tolong sampaikan...
diorang kan sebilik...
compartment silang menyilang...
mesti selalu share hal2 personal...

Syahrir bin Zaini on December 6, 2009 at 12:44 PM said...

Testing function download file kat yahoogroup

http://groups.yahoo.com/group/iiumrx5/files/Course%20Outline%20Y4S2/

Sila klik link di atas utk download list of textbooks used for this semestser.
Based on old version of course outline.
Maybe not exactly the same.
But can refer to get the fact and figure.

Sesape yang terjumpa dulu buku tu kat library, harap dapat kongsi satu kelas dgn fotostat specific page yang lecturer guna.

 

Followers

Fortified Fraternity Copyright © 2009