Tuesday, December 8

Veterinary Pharmacy!



Kepada sahabat-sahabat yang inginkan fotokopi naskhah buku Veterinary Pharmacy seperti gambar di atas, 606 muka surat, (yang direkemen oleh Prof Abbas), silalah tulis nama anda esok sewaktu helaian kertas diedarkan. Hasratnya nak fotostat kat Teruntum. Harga belum dipastikan tetapi minta jasa baik anda bayar wang deposit sebanyak RM10.



Satu lagi. Yang visit ke Zoo Negara tu. Rasanya macam bosan gi sana kan. Saya dan kawan2 ada cadangkan kita ke PERAK.. kat Ipoh ada Institut Penyelidikan Veterinar . Rasanya lagi banyak benda yang kita boleh belajar kat situ. Selain tu, kita jugak bleh pegi Zoo Taiping dan alami sendiri NIGHT SAFARI...haa... best tak? so, sape ada cadangan lain sila suarakan... TQ





untuk maklumat lanjut tentang destinasi tersebut, sila layari

http://www.zootaiping.gov.my/
http://www.jphvri.gov.my/

Yang benar,
Bro Mohammad.

12 Comments:

Anonymous said...

yang zoo kat melaka? kat johor? yang belakang masjid sultan abu bakar.
tp best ke subjek ni?

azwadi kamarudin on December 9, 2009 at 6:32 AM said...

orang johor mana ni xde nama ni? mesti yg x amik subjek vet ni...haha... zoo melaka batch lepas dah pi... johor xtau lak... bukan apa, kat Perak kan ada zoo... tapi yg lg penting VRI tu.. macam kita dpt lg bnyak ilmu gak ah sbb tu kan Veterinar Research Institute yang satu je ada kat Malaysia ni...

Anonymous said...

zoo negara pn ok..leh lpak kat kl..lama x turun kl..hehe

jiha said...

kalo xnk amik course ni n xnk bt audit tp nk ikut pg perak ble x...?nk jgk alami night safari yg diwar2kn ini..mahu ikut..mahu menyibuk..wlopon sy rkyat negeri ini tp ntah kenapa xprnh trlintas nk pg night safari tu..ble x..?

azwadi kamarudin on December 10, 2009 at 6:36 PM said...

kamu balik negeri kamu sendiri... then tunggu kami di sana... haha

jiha said...

alah....ok!sy audit subject ni..huhu..jgn cancel tau idea korng nk pg night safari tu..bukit merah skali..walopon dh 2 kali pg, tp xjemu2..nk ikut..yeay!!

azwadi kamarudin on December 11, 2009 at 6:46 AM said...

*subject to change..hehe

Salahuddin Harith on December 11, 2009 at 7:08 AM said...

saya sebagai pelajar baru subjek veterinar bukan apa, saya sudah banyak kali pergi ke taiping ni,harimau dekat zoo taiping tu pun rasanya dah bosan tengok muka saya, bukan boleh makan pun.

taiping ni jauh, 8 jam juga, dah consume time nak ke sana. Apa kata kita ke zoo negara, aquaria dan sebagainya. Nak ke ipoh tu baik juga, boleh ke tempat adi..baru 6 jam perjalanan dari kuantan.

Cadangan saya

sabtu awal-awal pagi cam pukul 3am bertolak ke ipoh ke tempat adi. pehtu, nak pi lost world of tambun ok juga.

Lepas asar camtu bertolak ke gombak tidur malam tu. Boleh makan makanan best2 kat situ.

Esok pagi kita pi zoo negara sama itu aquarialah. Pehtu kita balik.

Minta kulliyyah support sikit untuk masuk aquaria tu. Yang zoo tu minta kulliyyah support semua. Lost world tu duit sendiri rasanya.

begitulah cadangan dari pelajar baru ini..

azwadi kamarudin on December 11, 2009 at 5:14 PM said...

saya serahkan kepada semua pelajar audit untuk uruskan bleh x?haha....korang kan xyah amik exam... hehe..

ejad said...

elok jugak la idea..wadi PM aku setuju blako..

azwadi kamarudin on December 12, 2009 at 8:02 AM said...

gapo gak mung ejad...

jiha said...

xkesah..yg penting nk jln2...=)

 

Followers

Fortified Fraternity Copyright © 2009